Eto'o transferinde şok eden gelişme !

Eto'o transferinde şok eden gelişme !

Beşiktaş, Eto’o için 5 milyon euroluk bir faturayla karşı karşıya kaldı.

Siyah-beyazlılar, bu rakamın düşmemesi durumunda Kamerunlu golcüden vazgeçip diğer alternatiflere yönelecek

Golcü transferinde Eto’o, Balotelli, Adebayor, Remy, Llorente ve Eren gibi isimlerle temas halinde olan Beşiktaş Yönetimi, Antalyaspor’un Eto’o için istediği rakam karşısında şoke oldu.
 
Kamerunlu oyuncuyla her konuda anlaşan Beşiktaş Yönetimi’nin, Antalyaspor’un 5 milyon euro bonservis bedeli istemesi nedeniyle transferde arka plana çekildi. Eto’o’yu bir miktar para ve mevcut kadrodan bir oyuncu vererek Beşiktaş’a getirmek isteyen siyah-beyazlı yönetimin, Antalyaspor’un astronomik rakam istemesi nedeniyle, kıran kırana geçecek pazarlıkları dün başlattı.
 
Eto’o dışında ayrıca Adebayor, Remy ve Llorente gibi isimlerle de temas halinde olan Beşiktaş, lig başlamadan forvet transferini bitirmeye çalışacak. Eto’o’nun gelmeyi çok istediğini bilen siyah - beyazlı yönetim, Antalyaspor ile yapılacak olan bonservis pazarlıklarında, Kamerunlu oyuncudan yardım isteyecek. Bonservis bedeli yüzünden görüşmelerin tıkanmamasını isteyen Beşiktaş Yönetimi, rakamın daha da aşağıya çekilmesi için, Kamerunlu oyuncunun devreye girmesini bekliyor. Akdeniz ekibinin bonservis konusunda istenilen rakama düşmemesi durumunda, Beşiktaş Yönetimi, Eto’o transferinden tamamen vazgeçerek diğer golcülerle masaya oturacak.

Milliyet