Eto'o Kadıköy'de nefes alamadı

Eto'o Kadıköy'de nefes alamadı

Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o, Fenerbahçe maçında Simon Kjaer'e bir türlü üstünlük sağlayamadı.

Antalyaspor'un bu sezon başında kadrosuna kattığı dünya yıldızı Samuel Eto'o, Şükrü Saracoğlu'na oldukça formda gelmişti.

Ligin ilk haftasında Başakşehir filelerine 2 gol, Gençlerbirliği'ne de 1 gol atmıştı. Tecrübeli forvet, Saracoğlu'nda sahaya çıkmasıyla birlikte Fenerbahçe taraftarları tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Tribünler, Kamerunlu forveti alkışladı.

KJAER NEFES ALDIRMADI
Mücadeleye kaptan olarak çıkan Eto'o'ya, Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü Vitor Pereira sıkı önlem aldı. Kanarya'da Simon Kjaer, yıldız oyuncuyu kontrol etmekle görevliydi.

SADECE 1 ŞUT ÇEKEBİLDİ
Ona çok yakın oynayan Danimarkalı stoper, adeta rakibine adım attırmadı. Eto'o da böylece, 90 dakikayı sadece 1 şut atarak tamamladı.

Onun etkisiz kaldığı mücadelede ise ilk iki maçını kazanan Antalya'nın tek sayısını, ilk yarıda Emre Akbaba'nın yerine oyuna giren yeni transfer Guilherme attı. Brezilyalı oyuncu, yeni takımıyla ilk sınavında golle tanıştı.

Spor Toto Süper Lig'e 2'de 2 yaparak iyi bir başlangıç yapan Antalyaspor, 90+7. dakikada yediği golle Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olarak 3. haftada ilk mağlubiyetini de yaşamış oldu.