Copa America'da şok ! Brezilya elendi...

Copa America'da şok ! Brezilya elendi...

Paraguay, normal süresi 1-1 sona eren maçta Brezilya'ya penaltı atışlarında 4-3 üstünlük sağlayarak yarı finale çıktı.

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL)  tarafından düzenlenen 2015 Copa America'da normal süresi 1-1 biten karşılaşmada  Brezilya'ya penaltı atışları sonunda 4-3 üstünlük sağlayan Paraguay, yarı finale  yükseldi.
 
Şili'nin Concepcion kentindeki Alcaldesa Ester Roa Rebolledo Municipal  Stadı'nda oynanan çeyrek final mücadelesinde Brezilya ile Paraguay karşılaştı.
 
"Sambacılar", 15. dakikada Robinho'nun attığı golle 1-0 öne geçti.  Paraguay, Derlis Gonzalez'in 72. dakikada penaltıdan kaydettiği golle durumu  1-1'e getirdi. Karşılaşmanın normal süresi bu skorla sona erdi ve penaltı  atışlarına geçildi.
 
Paraguay'da Martinez, Caceres, Bobadilla ve Gonzalez penaltı  vuruşlarını gole çevirdi. Santa Cruz ise atıştan faydalanamadı.
 
Brezilya'da Fernandinho, Miranda ve Coutinho penaltı noktasından topu  ağlara yolladı. Everton Ribeiro ve Douglas Costa ise penaltıyı kaçırdı. Rakibini penaltılar sonunda 4-3 yenen Paraguay, adını yarı finale yazdırdı.
 
Kupanın yarı final karşılaşmalarında, 30 Haziran Salı günü Şili ile  Peru, 1 Temmuz Çarşamba günü Arjantin ile Paraguay karşılaşacak.