Cavanda'ya dev kulüpler talip oldu

Cavanda'ya dev kulüpler talip oldu

Trabzonspor'a Lazio'dan transfer olan Cavanda bir anda devlerin radarına girdi. Başarılı oyuncuya Juventus ve Marsilya'nın talip olduğu ortaya çıktı.

Cavandaya çifte kanca Cavanda gösterdiği başarılı performansla bir anda herkesin gözdesi oldu. Bordo-Mavili takımda sergilediği performansla bir anda dikkatleri üstüne çeken Belçikalı futbolcunun milli takıma seçilince talipleri bir anda arttı. Trabzonspor'un bu sezon başında Lazio'dan kadrosuna kattığı Cavanda kısa sürede adını duyurmayı başardı. İtalyan takımında geçen sezon bir türlü istediği şansı bulamayan yıldız oyuncu Trabzonspor'da bir anda Teknik Direktör Şota'nın da gözdesi olmayı başardı. Cavanda'ya İtalyan kulübü Juventus ile Fransız takımı Marsilya'nın talip olduğu ortaya çıktı. Menajerler aracılığıyla Bordo- Mavili takıma teklifte bulunan 2 kulübün kesenin ağzını açtığı öne sürüldü.. Trabzonspor Yönetimi'nin Cavanda'yı satmayı düşünmediği ancak 5 milyon Euro'dan aşağı olmayacak her teklifi masaya yatıracağı gelen bilgiler arasında.
 
DÜNYANIN EN HIZLI 3. FUTBOLCUSU DURUMUNDA
 
BU sezon Trabzonspor'da 3 ile en fazla topla buluşan isim olan Cavanda aynı zamanda yaptığı 30 orta ve 10 isabet ile zirvede yer alıyor. Kayserispor maçında 40 metre 83 santimi 4.07 saniyede koşan Cavanda 36.1 km hıza ulaşarak Robben ve Bale'nin ardından dünyanın en hızlı üçüncü futbolcusu durumunda. Trabzonspor Yönetimi'nin Belçikalı futbolcunun performansını çok beğendiği ve bu oyuncu hakkında Teknik Direktör Şota'dan sık sık bilgi aldığı belirlendi.
 
Takvim