Caner'den Beşiktaş için görülmemiş fedakarlık !

Caner'den Beşiktaş için görülmemiş fedakarlık !

Beşiktaş dev bir transferi daha bitirdi ve Inter'den Caner Erkin'i kiralık olarak renklerine bağladı.

Caner Erkin ile Inter ve Beşiktaş kulüpleri arasındaki görüşmeler mutlu sonla noktalanırken, bu transferin gerçekleşmesinde Caner Erkin'in tutumu büyük rol oynadı.

Inter Kulübü, Beşiktaş'tan 1 yıllık kira bedeli olarak 1.5 milyon Euro talep etti. Siyahbeyazlılar, UEFA kriterleri gereği bu parayı ödemelerinin mümkün olmadığını bildirince Caner devreye girdi.

Tecrübeli futbolcu, bugüne dek görülmemiş bir fedakarlıkta bulunarak Inter'in istediği 1.5 milyon Euro'nun yarısı olan 750 bin Euro'yu (yaklaşık 2 milyon 475 bin TL) cebinden karşılamayı kabul etti.

BEŞİKTAŞ'TAN 1 MİLYON 750 BİN EURO ALACAK
Caner Erkin, siyah beyazlı kulüpten yıllık 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret, ayrıca forma giydiği maçlarda kazanılan puan başına 4 bin Euro prim alacak.

Beşiktaş, Caner Erkin'le kesin anlaşmaya vardıktan sonra transfer görüşmelerine başlandığını da Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Siyah-Beyazlılar'ın KAP'a yaptığı açıkklamada, "Erkin'in transferi konusunda oyuncunun kendisi ve kulübü Inter ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı.

Inter Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Caner Erkin'in Beşiktaş'a 1 yıllığına kiralandığını açıkladı.

Fanatik