Bursaspor taraftarlarından Volkan Şene tepki

Bursaspor taraftarlarından Volkan Şene tepki

Volkan Şen kriziyle sarsılan Bursaspor, gelecek Cumartesi günü akşamı Ankara'da Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi Bursa Atatürk Stadı'nda Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Lekhwiya SC ile özel müsabakada karşılaşıyor....

Volkan Şen kriziyle sarsılan Bursaspor, gelecek Cumartesi günü akşamı Ankara'da Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi Bursa Atatürk Stadı'nda Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Lekhwiya SC ile özel müsabakada karşılaşıyor. Maçta yeşil beyazlı taraftarlar, yıldız oyuncu Volkan Şen'e tepki gösterdi.

Bursasporlu taraftarlar, takımda oynamak istemediğini hem yönetim hem de teknik heyete ilettikten sonra kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Volkan Şen’e hep bir ağızdan ‘Hain Volkan Şen’ tezahüratında bulundu. Maraton tribünde ‘Ya sev ya…’ şeklinde pankart açıldı.

Taraftarlar teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı ise ayakta alkışladı. ‘Söyleyin kimde var böyle adam, adam gibi adam Ertuğrul Sağlam’ tezahüratında bulundu. Bir grup taraftar, "Yönetim istifa" diye tempo tutarken diğer taraftarlar bu duruma ıslıklarla tepki gösterdi. Volkan Şen, dün akşam takımının antrenmanına katılmamış, takımdan ayrılmak istediğini hem yönetime hem de teknik heyete bildirmişti.

CİHAN

Cihan