''Beşiktaş'ta 1 veya 2 yıl daha oynayabilirim''

''Beşiktaş'ta 1 veya 2 yıl daha oynayabilirim''

Mario Gomez, Beşiktaş’ta bir veya iki yıl daha kalabileceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Alman Milli Takımı’nın oyuncusu Mario Gomez, Beşiktaş’ta bir veya iki yıl daha kalabileceğini söyledi.

Gomez, Kicker dergisine yaptığı açıklamada, bir yıldır 2016 Avrupa Şampiyonası’na (EURO 2016) katılmayı istediğini belirterek, kariyerinde hiçbir bir hedefe bu kadar odaklanmadığını ifade etti.

Beşiktaş’a transferinin de bu doğrultuda gerçekleştiğini hatırlatan 30 yaşındaki forvet oyuncusu, her şey istediği gibi geliştiği için gurur duyduğu değerlendirmesinde bulundu.

Gomez, Türkiye’de kalıp kalmayacağının henüz belli olmadığını dile getirerek, "Beşiktaş’ta bir veya iki yıl daha oynamayı düşünebilirim. Çünkü tekrardan ön yargılı olunmaması gerektiğini öğrendim" cevabını verdi.

Mario Gomez, bunun ne anlama geldiğinin sorulması üzerine ise "Transfer olmadan önce birçok kişiyle transferi nasıl değerlendirdiği hususunda görüştüm. Oraya gitmeyen herkes ‘bunu yapma’ dedi. Oraya gidenlerse ‘hayatının en iyi zamanını geçireceksin’ dediler. Sonuçta kariyerimin en güzel yıllardan biri oldu." yorumunu yaptı.

Almanya Milli Takımı ile EURO 2016’da şampiyon olmaları durumunda bunun kendisi için çok güzel bir doğum günü hediyesi olacağını ifade eden Gomez, kendini de ödüllendirmeyi umduğunu söyledi.

Gomez, dünya şampiyonu olan bir takımın Avrupa şampiyonu da olabileceğini kaydetti.