Beşiktaş'ın yeni stoperi Messias

Beşiktaş'ın yeni stoperi Messias

Beşiktaş, Brezilyalı stoper Manoel Messias'ı kadrosuna katmak üzere...

İki kulübün anlaşma aşamasına geldiği öğrenilirken, transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın stopere ihtiyacı olduğunu dile getirmişti. Siyah-beyazlı taraftarlar da sosyal medyada stoper transfer edilmesi gerektiğini vurgulamıştı. Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor maçında orta saha oyuncusu Necip, stoper yokluğundan ilk 11'de görev yapmıştı. Ayrıca Gökhan İnler'in de yarın Beşiktaş'a imza atacağı belirtildi.

Beşiktaş'ta takım için aranan kan Brezilya'da bulundu.  
 
Siyah-beyazlı kulüp, stoper Manoel Messias'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Cruzeiro'da oynayan Brezilyalı stoperin transferinde son aşamaya gelindi.
 
NTV Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala yeni stoperini kadroya katmak için yoğun çaba harcıyor. Bir süredir Cruzeiro forması giyen Manoel Messias ve kulübüyle görüşmelerde bulunan yönetim, Brezilyalı oyuncunun transferinde sona yaklaştı. 
 
İki kulübün anlaşma aşamasına geldiği öğrenilirken, transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.
 
Güveneroğlu: Beşiktaş, Brezilya'dan bir stoperle anlaştı
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Beşiktaş'ın eski futbolcusu, teknik direktör Ulvi Güveneroğlu da "Beşiktaş, Brezilya'dan bir stoperle anlaştı'' dedi. 
 
Tam adı Manoel Messias Silva Carvalho olan 26 yaşındaki oyuncu sert; ancak dengeli oyun anlayışıyla dikkat çekiyor. 
 
GÖKHAN İNLER YARIN BEŞİKTAŞ'A İMZA ATACAK
 
DHA'nın haberine göre; 2 yıldır sürekli olarak ameliyat geçiren Veli için yeni kararlar alma arifesinde olan Beşiktaş Yönetimi ise ilk etapta Gökhan İnler'i transfer ederek orta sahadaki oyuncu eksikliğini giderme kararı aldı.
 
Daha önceden anlaşılan ve Beşiktaş'tan haber bekleyen Gökhan İnler Türkiye'ye davet edildi. Gökhan İnler'in Leicester City ile bonservis sorununu çözdüğü ve yarın imzayı atacağı bildirildi.
 
Veli 5. kez ameliyat olacak

Beşiktaş'a Veli Kavlak'tan bir türlü iyi haber gelmiyor.

Daha önce 3 kez omzundan 1 kez de belinden ameliyat olan Veli Kavlak adeta futbola dönemiyor. Son geçirdiği bel fıtığı ameliyatından sonra girdiği rehabilitasyon sürecinin sonunda iyileşmeyen aksine ağrıları yeniden artan Veli Kavlak, Avrupa'da doktor doktor dolaşıp derdine çare arıyor. Son olarak Almanya'da bir doktora görünen Veli Kavlak için 5'inci kez ameliyat kararı alındı. Veli Kavlak'ın bu karar sonrası adeta bir yıkım yaşadığı ve futbol hayatının bitme noktasına gelmesinden endişe ettiği öğrenildi.

Beşiktaş yönetiminin Veli Kavlak ile ilgili almayı düşündüğü bir diğer kararın ise oyuncunun 2019'a kadar süren sözleşmesini dondurma yönünde olduğu gelen bilgiler arasında.