Beşiktaş Gökhan Gönül'ü borsaya bildirdi

Beşiktaş Gökhan Gönül'ü borsaya bildirdi

Beklenen transfer gerçekleşti. Beşiktaş Kulübü, Gökhan Gönül'le görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş Kulübü, Gökhan Gönül'le görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Borsaya yapılan bildirimde "Gökhan Gönül'ün transferi ile ilgili olarak görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

FENERBAHÇE İLE İPLER TAMAMEN KOPMUŞTU
 
Fenerbahçe yönetimiyle Gökhan gönül arasındaki gerginlik resmi açıklamalara da yansımış ve milli futbolcu ile Fenerbahçe arasındaki ipler 2 hafta önce kopmuştu.
 
Birkaç Avrupa kulübü ve Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulayan Gökhan Gönül Avrupa Şampiyonası'ndan tatile çıkmış ve kararını burada vereceğini bildirmişti. Bugün akşam saatlerinde Beşiktaş yönetiminin gönderdiği özel bir uçakla tatilini yaptığı İzmir'den İstanbul'a gelen Gökhan kendisini siyah-beyazlılara bağlayan sözleşmeye imza attı.
 
Beşiktaş Yönetimi Başkanı ve Menajer Ahmet Bulut'un yer aldığı görüşmede Gökhan Gönül siyah-beyazlılar'la 3 yıl anlaşma imzaladı. Tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'den kazandığı maaştan daha düşük bir rakama imzayı attığı belirtildi. 
 
GÖKHAN GÖNÜL SOSYAL MEDYADAN FENERBAHÇE'Yİ KALDIRDI

Ayrıca Twitter hesabında Fenerbahçe formalı profil resmini kaldıran Gökhan Gönül Twitter'da gündem oldu. Milli takım formalı resmini koyan Gönül'ün imza sonrası Beşiktaş formasıyla resmini koyması bekleniyor.

56-002.jpeg