Beşiktaş Eto'o için kararını verdi

Beşiktaş Eto'o için kararını verdi

Beşiktaş'ın yeni transferi Talisca'nın Türkiye'ye gelmesinden sonra gözler yapılacak diğer transferlere çevrildi.

Beşiktaş'ta ilk aday olan Aboubakar için Porto'nun kiralama teklifini kabul etmesini bekleyen Siyah Beyazlılar aynı zamanda transfer görüşmesi yaptıkları gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildikleri Eto'o için Federasyon ve Antalyaspor tarafının tutumuna göre hareket edecek.

Transfer Komitesi Başkanı Umut Günetr ile tekrar yurtdışına çıkması beklenen başkan Fikret Orman Çarşamba günü bir transferi daha KAP'a açıklamayı istiyor.
 
En çok merak edilen forvet konusunda ilk aday olan Aboubakar için Porto'nun kiralama teklifini kabul etmesini bekleyen Siyah Beyazlılar aynı zamanda transfer görüşmesi yaptıkları gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildikleri Eto'o için Federasyon ve Antalyaspor tarafının tutumuna göre hareket edecek.Her iki tarafında Eto'o 'nun transfer görüşmeleri ile ilgili takınacağı tavır önümüzdeki bir hafta içinde bu transfer için belirleyici rol oynayacak. Forvetteki diğer aday MBokani ise hala yedekte bekletilmeye devam ediyor.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımda direk oynayacak bir kanat oyuncusunda ısrar etmesi sonrası Manchaster City'li Samir Nasri için tüm olanakları seferber eden Orman'ın, İnter'den ayrılması gündemde olan Caner Erkin için de resmi girişimlerde bulunma ihtimali oldukça yüksek.
 
İNLER'E 500 BİN EURO
Diğer yandan Beşiktaş'ın Gökhan İnler için Leicester'e yaptığı 500 bin Euro kiralama bedeline İngiliz kulübü henüz olumlu cevap vermedi ama Beşiktaş Nasri transferinin gerçekleşmesi ihtimaline karşın Gökhan İnler girişimini ağırdan alıyor.
Bu arada Porto'nun Aboubakar'da yaptığı gibi stoper Martins İndi'de de kiralama değil satma konusunda ısrarcı olması Orman'ın bu transferi de askıya almasına ve farklı alternatiflere yönelmesine sebep olmuş durumda.