Beşiktaş Balanta'yı istiyor !

Beşiktaş Balanta'yı istiyor !

Beşiktaş; ara transfer dönemi çalısmalarına şimdiden başladı.

Beşiktaş yönetimi, River Plate ekibinde forma giyen genç stoper için düğmeye bastı. Yönetici Erdal Torunoğulları, Arjantin ekibiyle Ocak ayında görüşecek!

Sezona Roberto Mancini'nin istedigi Rhodolfo'yu alarak giren Besiktas'ta devre arasında bir yıldız transferi daha gündeme geldi. Teknik direktör Senol Günes'in orta sahaya takviye istememesine ragmen, Çin ekibinin Ersan Gülüm'ü ısrarla istemesi ve bu oyuncunun ayrılma ihtimalini düsünen siyah- beyazlılar, basarılı stoperin yerini dolduracak ismi belirledi, Eder Balanta..
 
Mancini G.Saray'a istemişti

Rıver Plate'in Kolombiyalı oyuncusu Eder ismi için öncelikle Günes'ten onay alındı. Rhodolfo gibi Mancini'nin bir baska gözdesi olan Balanta için bizzat Erdal Torunogulları'nın devreye girdigi ve Arjantin ekibiyle ilk temasların kuruldugu bildirildi. Hatta Torunogulları'nın, Ocak ayında Arjantin'e giderek kulüp yetkilileriyle masaya oturacagı ögrenildi.
 
Teklifi bile hazır
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 22 yasındaki stoperle uygun sartlarda sözlesme yapılabilecegi bu sansın degerlendirilmesi konusunda ısrarcı davranılacagı ifade edildi. Su andaki piyasa degeri yaklasık 5 milyon euro olan Balanta için siyah-beyazlıların, 3 milyon euro'luk bir teklif sunacakları ifade edildi.
 
Fotomaç