Aziz Yıldırım'dan bomba iddia !

Aziz Yıldırım'dan bomba iddia !

Fenerbahçe Yönetimi, camiada deprem etkisi yaratan bir karar aldı.

Her yıl tüm kulvarlarda yoluna 'şampiyonluk' parolasıyla çıkan, bu hedefte iddialı kadrolar kuran Fenerbahçe Kulübü'nde kemer sıkma politikası ciddi şekilde hayata geçirilecek.

Küçülmeye gitme kararı alan başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi kadın basketbol takımı, erkek voleybol ve masa tenisi branşlarına veda etmeye hazırlanıyor.

Uzun süren değerlendirmeler sonucunda böylesine radikal bir karar alan yönetim kurulu bu planlarını hayata hemen olmasa da 1 yıl içinde hayata geçirecek.

Kürek ve yüzmede her yıl ezeli rakipleri Galatasaray ile birlikte zirveye oynayan Fenerbahçe, bu iki branştada küçülmeye giderek yoluna devam edecek. Ayrıca sponsor desteği bulamayan diğer şubeler de tehlike altında.

Ciddi anlamda ekonomik krizdeki Fenerbahçe'de amatör branşlarda taşların ciddi anlamda yerinden oynamasının en büyük sebebi futbol şubesinde işlerin ters gitmesi.

Son yıllarda yaptığı açıklamalarda bazı branşlar için, "Bizim için ciddi anlamda külfet. Devletten yeterli desteği alamıyoruz" diyen başkan Aziz Yıldırım, bu 3 şubenin kapatılmasından elde edilecek parayı, futbolda transfere harcamanın hesaplarını yapıyor.

Vatan