Aziz Yıldırım ve Volkan Demirel'den açıklama !

Aziz Yıldırım ve Volkan Demirel'den açıklama !

Yıldırım, "Volkan Demirel, Terim'e 'Beni oynatma' dedi ama o zaman için geçerli. Şimdi ona ihtiyaç varsa çağrıldığı anda formayı giyecektir" şeklinde konuştu.

Aziz  Yıldırım'ın açıklamaları şöyle;

"VOLKAN DEMİREL ÇAĞRILIRSA MİLLİ TAKIMA GİDER"

"Volkan Demirel için konuştum. Ona yapılan hareketlerden dolayı, o günkü şartlarda oluşan olaylar, Fenerbahçe üzerinden oyuncuları yıpratma hadisesi vardı. Volkan da psikolojik olarak rahatsızlığından dolayı "Beni çağırma" ifadesi kullanmış. Bugün ihtiyaç varsa en formda kaleci de Volkan ise, görev yapmaya hazırdır. Çağırdığı takdirde milli formayı giyecektir."

"BİRİNCİ TORBAYI İSTİYORUZ"

"Biz Van Persie'yi aldık kötü futbolcuymuş. Nani'yi aldık, o da kötü futbolcu çıktı. Aldık bir kere.. (Gülerek). Buraya Messi, Cristiano Ronaldo da gelse eleştirilir. Van Persie ve Nani için bekleyelim, hemen yorum yapmayalım. Ben illa Messi, Ronaldo demiyorum. Ama Yandex'ten bu büyük paralar geldiğinde Messi olmaz, Barcelona ayarı başka biri olur. Yani Messi'nin değeri 300 mü.. Biz 60-70 olanı alırız ihtiyacımız varsa. Messi'yi örnek olsun diye söylüyorum. Fenerbahçe, Ibrahimovic gibi kaliteli oyuncuları her zaman kadrosuna katabilir. Ibrahimovic'in yıllık maliyeti 14 milyon Euro. Bugün Van Persie'ye, Nani'ye Sneijder'e; yarın Messi ye Ronaldo'ya. Bu ülkeye gelse bu oyuncular, yorumcular yarın yine yapacaklar. Bunlara kulakları tıkayacağız. Şampiyon olmak ve Avrupa'da en üst noktaya gelmek istiyoruz. Birinci, ikinci torbalarda yer almayı istiyoruz."

"BU TRANSFERLER HER ZAMAN YAPILIR"

"Fenerbahçe, Ibrahimovic tarzı transferleri her zaman yapabilir. Biz Barcelona gibi takımlarda oynayan oyuncuları alabilmeliyiz. Yalnız Fenerbahçe mi? Hayır. Tüm Türk takımları bunu yapmalıdır."

Volkan Demirel'in sözleri;

"MAÇI İZLERKEN SAHADA OLMAK İSTEDİM"

"Merak ettiğiniz soruya gelince; öyle bir cümle kurdum ama o anki psikolojik şartlardan dolayı kullandım bunu. Ne zaman nerede görev verilirse her zaman oraya gidip, bu formayı dalgalandırmak adına her şeyi yaparım. Böyle bir düşüncem yok. O anki saha şartlarında bunlar yaşandı. Sahada kalsaydım daha büyük olaylar yaşanacaktı. Takım arkadaşım Egemen Korkmaz bana pas atmak istemedi. Daha sonrasında böyle bir düşüncem olmadığını herkese

Maçı izlerken sahada olmak isterdim dedim tabi ki. Biz hocalarımızın bizimle konuşmalarını tabi ki bekleriz."

Milliyet