Aziz Yıldırım kararını açıkladı !

Aziz Yıldırım kararını açıkladı !

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Ekim ayı olağan toplantısında konuştu.

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle;

"YARGITAY KARARINA KADAR BURADAYIM, 3 ŞEREFSİZ AHLAKSIZ BENİ GÖNDEREMEZ"

Bıraksınlar, gitsinler kampanyaları yapılıyor. İngiltere'de bağıranlar Almanya'dan gelen bilet vermediğim insanlar. Bunlar benim için önemli değil. İstersem biletlerini keserim.Yarıgıtay kararının ardından bırakacağımı söyledim. Ama maalesef her başarısızlıkla biten netice sonrası bu hava estiriliyor. Ben Yargıtay kararı açıklanana kadar buradayım. Medyadaki üç tane ahlaksız ve şerefsiz beni gönderemez. Bu dava Fenerbahçe için çok önemli. 

"İÇİYORLAR VİSKİYİ..."

2-3 tane televizyon her gece yayın yapıyor. Yalnız bizlerle ilgili değil, diğer kulüplerle ilgili de yapıyorlar. İçiyorlar viskiyi, bizlere hakaret ediyorlar. Biz hakaretlere maruz kalacak insanlar değiliz. Bana şunu söylüyorlar 'Aday olmasın' Siz Cumhurbaşkanı Tayyip beye söyleyebilir misiniz 'aday olmayın' diye...

Ali Şen'e söylüyorum. Bundan sonra konuşmak istiyorsa gelsin buraya. Benim öyle bir derdim yok onursal başkanlık değil. Benim başım belada... Şerefsiz ve ahlaksızlar bunu işliyor.

"DEVLER PARASINA EL KOYMALIDIR"

Tüm ailem için onurdur şereftir. Adam içiyor kafayı çekiyor. Sokakta gezdirmem bunu. Devlet parasına el koymalıdır. Bu devlete ne kadar vergi ediyorlar. Masa altında viski içiyor.. Zevkine göre konuşuyor.. Yanyana gelince de köpek gibi korkuyorlar. İşlerine gelmediği zaman FETÖ operasyonu çıkınca 'özür dileriz' diyorlar. Bir kez daha söylüyorum. Gördüğüm her yerde gerekeni yaparım. Fenerbahçe camiasıyla arama giremezsiniz. Kim Fenerbahçe'de aday olmak istiyorsa olsun saygı duyarım ama erkek gibi çıkacak buraya, saygı duyarım.

Burada babadan oğula kalacak bir miras da yoktur. Ben gttiğim zaman ceketimi alır giderim. Kulübün neferi olarak kalırım. İyi günde sorun yok, kötü günde onursal başkan yapalım diyorlar. Geldiğim gün bu kulübün bir metrekare arazisi yoktu. 500 dönüm arazi aldık. Ülker Arena için de öyle... İki arazimizin bugünkü değeri 180 milyon dolar...

"HOCA ÇOK İYİ"

Transfer yapıldığı zaman herkes 'çok iyi oyuncular alındı' dedi. Hoca da çok iyi, samimiyetimle söylüyorum. 2010-2011'de 17 maçın sonunda 9 puan geriye düşmüştük. İkinci devrede 17 maçın 16'sını kazandık, hepimiz hapse gittik. Sporun gerçeklerini kimse konuşmuyor. Türk futbol takımlarının Avrupa'da başarıları hep tesadüf olacaktır. Neden? Fenerbahçe basketbolda Avrupa'da marka oldu. Neden.. Voleybola bakıyorsunuz Fenerbahçe'de Avrupa'da kadınlarda marka oldu. Bugün Vakıfbank, Eczacıbaşı, Fenerbahçe. Avrupa'da toz attırıyorlar... Erkek basketbolda Fenerbahçe'nin bütçesi 26 milyon euro, geliri 12 milyon euro. CSKA 30 milyon euro'nun üzerine bütçesi var. İndirin 10 milyona başarı oluyor mu olmuyor mu? Fenerbahçe bu bütçesini bozmadığı sürece her sene Final-Four'dadır. Bu böyle bilinsin

"KENEDY'İ İSTEDİK, CHELSEA ALDI"

Akşam oturup rakı masasında oturur gibi tartışma yapıyorlar. Manchester ile oynuyorsunuz. Pogba 100 milyon euro, Lindegard 50 milyon euro... Chelsea Brezilya'dan Kenedy diye bir çocuk aldı 9 milyon euroya. Biz almak istedik alamadık. Alsak 9 milyonu çöpe attılar diyeceklerdi. Obradovic'i ben getirmedim mi? Transfer yaparken bana sormuyor mu? Obra'ya bile sallıyorlar. Böyle bir medya var. Bende bir anne baba çocuğuyum. Sinirlerim gerilmiş durumda. Görevimi iyi yaparım kötü yaparım. Ben hapis yattığı zaman bugün içerideki FETÖ'cülerle algı operasyonu yapmaya çalıştılar. 

"KENDİNİ BURAN ADAMI POLİSE SÖYLEYEMEYECEK KADAR ŞEREFSİZSİNİZ"

Yargıtay kararı bitmeden ben sürem dolana kadar kalacağım herkes bilsin. Sürem dolunca yüzüm varsa gelir aday olurum. Kim aday olacak bunu bilmem. Hayatım Fenerbahçe. Tüm varlığım, hayatımı buraya koydum. Bunsonra sonra ikinci konuşmam patronlar adına olacak. Sen kendini vuran adamı söyleyemedin polise. Böyle ahlaksız bunlar. Kendinizi vuracakları polise söyleyemeyecek kadar şerefsizsiniz.

"ARTIK BAŞKANLIKTAN ZEVK ALMIYORUM"

Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşamasında Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi bu camianın büyük payı vardır. Bu Yargıtay kararıyla her şey ya normale dönecek ya da yeniden başlayacak. Bu kadar da rahat konuşuyorum. Beni engelleyemezler. Kusura bakmayın, serzenişte bulundum. Bizlerin de aileleri var, çocukları var. Yenildik sabaha kadar uyuduk mu.. Çekilecek dert değil. Artık başkanlıktan zevk almıyorum, artık bu iş eziyet. Çekilecek dert değil. Samimi düşüncem. Bir de hakaret üstüne hakaret

Şuna inanın futbol takımı toparlanacaktır. İyi futbolcular, kaliteli çocuklar ama arada uçurumlar var Avrupa ile. Futbol takımı 300-500 milyon geliri sağlarsa anca bu takımlarla rekabet edersiniz.