Aziz Yıldırım: Bundan sonra Fatih Terimin hakem şikayetini yayına koyacağız

Aziz Yıldırım: Bundan sonra Fatih Terimin hakem şikayetini yayına koyacağız

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, artık hakemler hakkında şikayetçi olmayacağını ve Fatih Terim'in hakemler hakkındaki açıklamalarını yayına koyacaklarını söyledi.A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, artık hakemler hakkında şikayetçi olmayacağını ve Fatih Terim'in hakemler hakkındaki açıklamalarını yayına koyacaklarını söyledi.

A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçında Letonya ile 1 - 1 berabere kalınmasının ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim'in hakem hakkındaki konuşmalarına hak verdiğinin altını çizen Aziz Yıldırım, kendi düşüncelerini aktardı.

'Hedef 1 Milyon Üye' kampanyası için gittiği Ortaköy'de Fenerium mağazaında konuşan Yıldırım, "Fatih hoca dün hakemlerden şikayetçi etti. Bundan sonra ben hiçbir zaman şikayet etmeyeceğim. Hep o şikayeti yayına koyacağız, herkes görecek. Demek ki canı yandığı zaman bir insanın, bazı söylemler yapabiliyor. Haklı mıydı? Bana göre haklıydı. Ama başkasına göre farklı yorumlar olabilir. Demek ki bizler de arkadaşlarımız ve ben konuştuğumuzda canımız yanıyor. Diğer kulüpler için de aynı şey geçerli bu. Bazı şeyler söyleyebiliyorsunuz. Hemen karşılığı ceza olmamalı. Şimdi sonuç bunu çıkardım." diye konuştu.

'VOLKAN MİLLİ GÖREVE HAZIR'

Kaleci Volkan Demirel'in A Milli Takım için göreve her zaman hazır olduğunu belirten Aziz Yıldırım, Volkan adına kulüp başkanı olarak kendisinin konuştuğunu söyledi.

Aziz Yıldırım, şöyle devam etti: "Volkan ile ilgili de bugün yine konuştum kendisiyle. Buradan da federasyon yetkilileri ve Fatih Terim'e de onun namına ben konuşuyorum kulüp başkanı olarak. Volkan'a o günkü yapılan hareketler, küfür hadiseleriyle birlikte o dönemlerde Türkiye'deki olaylar, Fenerbahçe'nin üzerine gelindiği zamanlar ve milli takımlarda olmalarına rağmen yıpratma, cepheleşme vardı. Bunları hepiniz biliyorsunuz. Bunları unutmadık. Daha dündü. Şimdi o gün de o şartlarda Volkan'ın da psikolojik olarak rahatsızlığından dolayı hocaya, sayın Fatih Terim'e, 'Böyle böyle olaylar yaşadık. Beni bir daha hoca çağırma' diye ifade kullanmış. Ama bu ifadeler o gün geçerlidir. Bugün Türkiye'nin ihtiyacı varsa, şu anda en formda kaleci Volkan'sa, öyle değerlendiriliyorsa tabi ki bunun değerlendirecek olan da milli takım heyetidir, biz değil. Böyle bir şey varsa Volkan görevini yapmaya hazırdır, her zaman da hazır olacaktır. Çağırıldığı anda da milli takım formasını rahatlıkla giyecektir."

'VAN PERSİE VE NANİ İYİ FUTBOLCU DEĞİL'

Yeni transferleri Van Persie ve Nani için de düşünceleri sorulan Aziz Yıldırım, ironi yaparak ilginç cevaplar verdi.

Başkan Yıldırım, "Nani de, Van Persie de iyi futbolcu değil. Aldık maalesef, getirdik. Yahu biraz bekleyin ya. Allah aşkına bekleyin. Onlardan ne bekleyeyim? Beklediğim şu: Sezon sonunda onlar hakkında değerlendirmeyi yaparız. Ronaldo da gelse bu ülkeye, Messi de gelse aynı. Bugünkü şartlarda yorum yapanlar, nasıl Van Persie'ye, Nani'ye, Gomez'e, Sneijder'e yani bütün kulüplerdeki iyi oyunculara yapıyorlarsa, yarın yine yapacaklar. 'Bu koşmuyor' diyecekler', 'bu durmuyor', 'oradan vurulur mu?, buradan vurulmaz' gibi tenkitleri yapacaklar. Onun için bunlara kulakları tıkayacağız, sene sonunda başarıya ulaşacağız. Başarı nedir Fenerbahçe için? Şampiyon olmak ve Avrupa'da durumumuzu, puanımızı artırmak. İleriki yıllarda daha rahat torbalarda yer almak. Biz yöneticiler, arkadaşlar, sporcular bunun için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. CİHAN

Cihan