Atınç ateş püskürdü !

Atınç ateş püskürdü !

RB Leipzig'e transfer olan Atınç Nukan, Türkiye'den ayrılmadan önce Samet Aybaba hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Atınç Nukan… Beşiktaş'ın en yüksek bedelle (5 milyon Euro) sattığı yerli futbolcu olarak tarihe geçti.

Beşiktaş'ın altyapıdan çıkardığı 21 yaşındaki milli oyuncu, dün öğleden sonra yeni takımı RB Leipzig için menajeri Ahmet Bulut'la birlikte Almanya'ya uçtu.

Atınç, Almanya seyahati öncesi Bahçelievler'deki evinde Sabah gazetesinin sorularını yanıtladı.

İşte o röportajdan bir kısım:

TEKLİF BÜYÜLEYİCİYDİ

"İtiraf etmeliyim; Leipzig Almanya 2. Lig takımı olduğu için ilk başta teklifi çok fazla dikkate almamıştım. Geçen hafta Ralf Rangnick ve kulübün sportif direktörü İstanbul'a geldi. Swiss Otel'de 3 saat oturduk. Bu beni çok etkiledi. 'Bu takım 2011'de 5. Lig'deydi, şimdi 2. Lig'de, Bundesliga'yı ve ardından 2017'de Şampiyonlar Ligi finali hedefliyoruz. Red Bull'un sponsorluğuyla büyük bir projenin parçası olmanı istiyoruz' dediler. Büyüleyiciydi. Benimle ilgili önlerinde 3 yıllık bir klasör dosya vardı. Beni benim kadar iyi tanıyorlardı. 'Biz seni iyi tanıyoruz. Sana da 5 yıllık bir proje yaptık. Kabul edersen yemenden içmene, uyumandan giyimine yaşamından eğitimine kadar her şeyi planlayacağız" dediler. Özetle; birlikte gelişeceğiz, birlikte büyüyeceğiz. Bu başarı hikayesinin bir parçası olmaya hazırım."

SAMET HOCA CANIMI YAKMIŞTI

''Bana inanmayanları utandırdım, utandırmaya da devam edeceğim açıklaması Samet Aybaba içindi. Beş arkadaşımla birlikte kadro dışı bırakılmış, Beylerbeyi Stadı'nda çalışmaya zorlanmıştık. Fatih Abi, hatırla sen manşet haber yapınca gündem olmuş ve Samet Hoca, 'Beşiktaş bunlara kaldıysa...' demişti. O söz canımı çok yakmıştı. O sözü hiç unutmadım. En azından Beşiktaşımıza 5 milyon Euro kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Slaven Bilic döneminde ise daha fazla şans bulmam gerekirdi diye düşünüyorum. Bilic, mecbur kalmadığı sürece beni hatırlamadı, oysa ki görev aldığımda her zaman iyi performanslar gösteriyordum.''

Sabah