Arjantin Messi'ye fısıldayan adamı konuşuyor !

Arjantin Messi'ye fısıldayan adamı konuşuyor !

Lionel Messi'nin milli takım kararının hemen ardından yaşanan bir gelişme büyük ilgi topladı.

Arjantin, Lionel Messi'nin milli takımı bıraktığını açıklamasının ardından yaşanan bir olayın gizemini çözmeye çalışıyor. Yıldız futbolcu emeklilik kararını duyurmasının ardından stadı terk ederken, bir adamın yolunu kestiği görüntülere yansıdı.

1-20160629145832.jpg

Copa America'da TV yorumculuğu yapan kişinin, eski bir Arjantinli milli futbolcu ve Independiente'nin eski teknik direktörü olan Antonio Mohamed olduğu ortaya çıktı. Messi'nin Metlife Stadı'ndan ayrıldığı sırada gerçekleşen olayda, Mohamed'in futbolcuyu önce durdurduğu, ardından kulağına yaklaşık 25 saniye boyunca bir şeyler söylediği görülüyor.

2-331.jpg

Hikâyesi yürek burktu

İkilinin arasında geçenler sır olarak kalsa da, şu günlerde Meksika'nın Monterrey takımının başında bulunan teknik adamın 29 yaşındaki oyuncuyu kararından vazgeçirmeye çalıştığı tahmin ediliyor. Antonio Mohamed'in futbolcuyla ilgili hikayesinin ise oldukça eskileri dayandığı ortaya çıktı.

Mohamed 2006'daki Dünya Kupası'nı taraftar olarak takip etmek üzere, ailesiyle Almanya'ya gitmiş. O turnuva yıldız ismin forma giydiği ilk Dünya Kupası'ydı. Mohamed tam da o günlerde 9 yaşındaki oğlunu trafik kazasında kaybetmiş.

Bu yüzden kendisinin Messi'yi bunları anlatarak, oldukça duygusal bir konuşma yaptığı ve bu şekilde kararından döndürmeye çalıştığı tahmin ediliyor.

Etiketler messi arjantin