''Arda'nın dönmesi söz konusu değil''

''Arda'nın dönmesi söz konusu değil''
Güncelleme:

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, "Arda Turan'la hala görüşüyoruz ancak buraya dönmesi mümkün değil. Bizim için o defter kapandı." dedi.

İspanya'nın As gazetesinde bugün yer alan bir haberde, Barcelona'nın sezon başında 41 milyon Euro'ya transfer ettiği Arda Turan'ın gelecek sezon Çin takımları başta olmak üzere başka bir kulüpte forma giyebileceğini iddia etti.

Büyük yankı yaratan bu haberin ardından gözler, milli futbolcunun 2011-15 yılları arasında forma giydiği Atletico Madrid'e çevrildi. Atletico'da son derece başarılı performans gösterip güzel hatıralar bırakan Arda'nın geri dönüp dönmeyeceği tartışılmaya başlandı.

CEREZO: DÖNMESİ MÜMKÜN DEĞİL

İspanya'da çok konuşulan bu iddiayı Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan, Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo'ya sordu. Arda Turan hakkında övgü dolu ifadeler kullanan ve yıldız oyuncuyla halen görüştüklerini ifade eden Cerezo, şu açıklamayı yaptı:

"Arda Turan tüm Atletico taraftarlarının ve bizim çok sevdiğimiz bir oyuncu. Kendisi burada çok güzel hatıralar bıraktı. Arda Turan, iyi futbolcu olmasının yanında çok da iyi bir insan. Kendisiyle bir dost olarak fırsat buldukça görüşüyoruz. Ancak Atletico'ya dönmesi söz konusu değil. Bizim için o defter kapandı."