Arda Turan'dan Selçuk'a uyarı !

Arda Turan'dan Selçuk'a uyarı !

Arda Turan, Lig TV’de katıldığı Maraton Programı’nda Galatasaray’ın transfer gündemini değerlendirdi.

Arda Turan, Lig TV’de katıldığı Maraton Programı’nda G.Saray’ın transfer gündemini değerlendirirken Atletico Madrid için Selçuk İnan’ı uyardığını söyledi.

Sarı-kırmızılıların Inter’e imza atan Felipe Melo’yu arayacağını belirten Arda, “G.Saray Melo’yu arar. Melo çok kaliteli bir oyuncuydu. Ama futbolda bunlar var G.Saray oyuncu verecek, alacak” dedi.

Milli oyuncu yeni transfer Grosskreutz için de, “Grosskreutz iyi oyuncu. Dortmund Şampiyonlar Ligi’nde ilerilere gittiğinde iyi işler yapmıştı. Geride ve ileride oynayabiliyor. G.Saray’ın çok transfere ihtiyacı yoktu zaten. Nokta atışları yapılmalıydı” yorumunu yaptı.

Atletico Madrid için Selçuk İnan’a uyarılarda bulunduğunu kaydeden yıldız oyuncu, “Atletico Madrid tam bir sistem takımı. Arda gitti, yerine birisi gelir. Diego Costa ve Falcao gittiğinde de yerleri doldu. Atletico Madrid yine Şampiyonlar Ligi’ne gidecektir. Az kalsın Şampiyonlar Ligi’ni kazanacaktı. Bu sene de aynı sistemde devam ediyorlar. İlk iki maçlarını da kazandılar. Atletico Madrid karşısında çok iyi oynuyor gözüküp kaybedebilirsiniz. Duran toplar çok önemli. G.Saray alan savunması yapıyor. Atletico bununla ilgili 2-3 antrenman yapar. Şöyle bir avantaj olabilir; çabuk yön değiştirme yapılırsa zaafiyet bulunabilir. Set hücumda açmak çok zor. Selçuk’la sohbet ettik bunları ona da söyledim” diye konuştu.