''Arda Atletico'dan ayrılıyor''

''Arda Atletico'dan ayrılıyor''
Güncelleme:

Ahmet Bulut, İspanya basınına verdiği demeçte Arda'nın İspanya'dan ayrılmak istediğini söyledi.

Arda Turan'ın menajerliğini yapan Ahmet Bulut, İspanya basınına verdiği demeçte Arda'nın İspanya'dan ayrılmak istediğini söyledi.

Yıldız futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, bu merakı giderici önemli açıklamalar yaptı.

BU YAZ İSPANYA'DAN AYRILIYOR

İspanya'nın AS Gazetesi'nde Özgür Sancar'a açıklamalar yapan Bulut, "Arda bu yaz Atletico Madrid'ten ayrılıyor. Durumu 10 Temmuz'a kadar netleşir. Onun için yaptığımız kariyer planlaması doğrultusunda ayrılmasına karar verdik. AC Milan ve PSG ona talip olan takımlardan. Paris'le ciddi bir biçimde görüşüyoruz. Hiç bir şey için kesin konuşmam; ama Paris olabilir. Milan, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiyor. O nedenle fazla üzerinde durmadık. Ama sadece bunlar değil. Şu anda 6 tane takımla Arda için görüşüyoruz" dedi.

ROTASI İNGİLTERE'Yİ GÖSTERİYOR. 10 TEMMUZ'A KADAR HER ŞEY NETLEŞİR

Arda'nın arzusunun İngiltere'de oynamak olduğunun hatırlatılması üzerine Bulut, "İngiltere'nin bir numaralı takımları Arda'yı istiyor. Doğrudur, Arda da İngiltere'ye gitmek istiyor. Rotası İngiltere'yi gösteriyor. Ama Arda'yı transfer etmek kolay değil. Sözleşmesi 2017 yılına kadar devam ediyor. Ayrıca 41 milyon Euro karşılığında serbest kalır maddesi var. Bütün bunlara rağmen şunu söyleyebilirim: Arda bu yaz İspanya'dan ayrılıyor. Gideceği yer de muhtemelen İngiltere'nin en iyi takımlarından bir tanesi olur. Ama şu anda bu takımların isimlerini vermek istemiyorum" ifadelerini kullandı.