Antalyaspor coştu bir kere !

Antalyaspor coştu bir kere !

Transfer döneminin hızlı takımı Antalyaspor bir dünya yıldızını daha Antalya'ya getirmenin planlarını yapıyor.

Eto'o'yu kadrosuna katan Ronaldinho ile ise imza aşamasına gelen Antalyaspor bir dünya yıldızının daha peşine düştü.

Samuel Eto'o transferi ile dünya futbolunun konuştuğu bir takım haline gelen Antalyaspor Ronaldinho ile de anlaşma sağladı. 

Yıldız oyuncu Türkiye temsilcisi aracılığı ile yayınladığı videoda "Türkiye'ye geliyorum" mesajı verdi. Antalyaspor taraftaftarları Eto'o ve Ronaldinho transferlerinin heyecanını yaşarken kırmızı beyazlı ekibin başkanı Gültekin Gencer taraftarların heyecanını ikiye katlayacak bir açıklamada bulundu.

Katıldığı bir televizyon programında "Bir transfer daha var. İşte o transferi de yapınca Türkiye ve Dünya ayağa kalkacak... Herkes hazır olsun. Bu transfer yüzyılın transferi olacak" ifadelerini kullanan Gültekin Gencer'in kime işaret ettiği taraftarlar arasında merak konusu oldu. Antalyaspor başkanının yüzyılın transferi olarak lanse ettiği bu ismin David Villa olduğu öğrenildi. Transfer görüşmelerini oldukça gizli bir şekilde yürüten Antalyasporlu kurmayların bu transferde büyük ilerleme kat ettikleri belirtildi. Futbol yaşantısını Amerika'da sürdüren David Villa'nın New York City forması ile 6 golü bulunuyor.

David Villa transferinin olumsuz sonuçlanması halinde ise Antalyaspor bir başka yıldız isim İbrahim Afellay'a yönelecek.