Antalyaspor Başkanı Gencerden Barcelonalı Isaac Cuenca açıklaması

Antalyaspor Başkanı Gencerden Barcelonalı Isaac Cuenca açıklaması

PTT 1. Lig'den Süper Lig'e play off finalinden gelen ve yaptığı transferlerle adından söz ettiren Antalyaspor'da Başkan Gültekin Gencer, Barcelona’da da forma giyen Isaac Cuenca’yla görüştüklerini söyledi.Yaptığı Samuel Eto’o transferi...

PTT 1. Lig'den Süper Lig'e play off finalinden gelen ve yaptığı transferlerle adından söz ettiren Antalyaspor'da Başkan Gültekin Gencer, Barcelona’da da forma giyen Isaac Cuenca’yla görüştüklerini söyledi.

Yaptığı Samuel Eto’o transferi ve Ronaldinho görüşmeleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran, 2015-2016 sezonuna adını yazmayı hedefleyen Antalyaspor'da transfer çalışmaları hız kesmiyor. Yerli transferlerin yanı sıra, dünyaca ünlü yıldız oyuncularla yaptığı görüşmelerle de gündeme gelen Antalyaspor yönetimi Barcelona’da file bekçiliği yapmış Victor Valdes’le ilgilendiğini de kamuoyu ile paylaşmıştı. Kırmızı beyazlı kulüp şimdi de yine aynı takımda oynayan Isaac Cuenca’yla ilgilendiğini açıkladı.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer dün akşam bir televizyon kanaldaki spor programına telefonla bağlanarak Isaac Cuenca ile görüşmeye başladıklarını ifade etti. Isaac Cuenca’nın Barcelona’da Messi’nin yedeği olduğunu açıklayan Başkan Gencer, "Isaac Cuenca ismini buradan müjdeliyorum. Barcelona'da Messi'nin yedeğiydi. Geçen sene Deportivo'da kiralık olarak oynadı ve 27 maça çıktı. Isaac Cuenca ile gerekli görüşmeleri yaptık. Şu an boşta olduğu için bonservis ödemeyeceğiz." dedi.

Teknik Direktör Yusuf Şimşek’le sürekli görüşme halinde olduklarını açıklayan Başkan Gencer, kaleye, orta sahaya ve stopere birer oyuncu alarak toplam 3 transfer yaparak transfer sezonunu kapatacaklarını aktardı.

Dünya yıldızı Samuel Eto’o’nun yanı sıra transfer sezonunu hareketli geçiren Antalyaspor, bugüne kadar Oğuz Mataracı, Josip Kvesic, Ondrej Celustka, Serdar Özkan, Rıdvan Şimşek, Hasan Demir, Kadir Bekmezci, Dejan Lazarevic, M’Billa Etame, Chico ve Koray Aslan’ı renklerine bağladı.

CİHAN

Cihan