Antalyaspor 90+7’ye ateş püskürdü

Antalyaspor 90+7’ye ateş püskürdü

Antalyaspor’da 90+7’nci dakikada yenen golün üzüntüsü yaşanıyor. Kırmızı beyazlı futbolcu Zeki Yıldırım ise resmi twitter hesabından Fenerbahçe’li taraftarların eleştirilerine karşılık ayaklarındaki krampon izlerini paylaştı....

Antalyaspor’da 90+7’nci dakikada yenen golün üzüntüsü yaşanıyor. Kırmızı beyazlı futbolcu Zeki Yıldırım ise resmi twitter hesabından Fenerbahçe’li taraftarların eleştirilerine karşılık ayaklarındaki krampon izlerini paylaştı.

Süper Lig’in 3. haftasında dün akşam oynanan Fernerbahçe-Antalyaspor maçının yankıları devam ediyor. Sarı lacivertli takımın 90+7’de bulduğu gol sonrası İstanbul’dan eli boş dönen Antalyaspor camiası ise orta hakem Bülent Yıldırım’a ateş püskürdü. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, hakemlerin seyircinin etkisinin altında kaldığını söylerken teknik direktör Yusuf Şimşek’de hakemlere güvendiğini açıkladı.

Fenerbahçe maçının son dakikalarında kendisini sürekli yere attığı için sahada dakikalarca yuhalanan Antalyasporlu Zeki Yıldırım ise resmi twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Yıldırım, sosyal medya hesabından ‘Evet evet kendimi yere attım’ şeklinde yazı ile ayaklarındaki krampon izlerini gösteren bir fotoğraf paylaştı.

PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANIYOR

Morali bozuk olarak İstanbul’dan dönen Antalyasporlu oyuncular, milli maç dolayısıyla 3 gün izin yapacak. Kırmızı beyazlılar evinde oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına ise 3 Ekim Perşembe günü yapacağı idmanla başlayacak.

CİHAN

Cihan