Alex, başkanlık için favorisini açıkladı

Alex, başkanlık için favorisini açıkladı

Zico'nun FIFA Başkan adaylığını değerlendiren eski Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, favorinin Platini olduğunu söyledi.

Alex de Souza, Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı eski hocası Arthur Zico'nun FIFA Başkan adaylığını yorumladı. Alex, "Zico benim dostum. Henüz bu konuyla ilgili kendisiyle konuşmadım. Bu ayın sonunda bir araya geleceğiz ve orada muhtemelen bu konuyla ilgili tüm detayları konuşuruz" dedi.
Futbolu bırakmasının ardından ülkesinde futbol yorumcusu olarak çalışan Alex şöyle devam etti: "Bana kalırsa Michel Platini bu yarışın en büyük favorisi. Avrupa Kıtası'nda çok fazla federasyon var. Ayrıca kendisi önemli bir UEFA tecrübesine sahip. Ben Ürdün Prensi Ali'nin de seçimlere katılacağını düşünüyorum".
 
'Tenis Türkiye'de başladı'

Son zamanlarda ailecek tenise büyük bir ilgi duyduklarını da belirten Alex, "Tenisle tanışmamız biraz tesadüfi oldu. Türkiye'deyken eşim tenis dersleri almaya başladı. O esnada kızım da bundan keyif aldı ve oynamaya başladı. Sonra Curitiba'da bu konularla yakından ilgili bir komşumuzun olduğunu keşfettik ve böyle başladı" dedi.
 

Milliyet